17 de nov. 2009

Mira per on!

Carraixet
Hem fet reestructuració del bloc perquè en l'anterior no podíem (ni sabíem) fer cap virgueria. No és que en aquest model en fem massa. Supose que amb paciència, temps i una canya, algun dia puguem emular l'amic Gínjol i molts altres, que incorporen música, pel·liculetes i tota la pesca. Doncs bé. Provant i provant, m'he trobat un enllaç amb música de Carraixet, amb un parell de temes (Mare terra i Cantaré llibertat) que, ara fa uns anys, vaig escriure? perquè la Mari em va vendre la moto. Tractaré d'incorporar-ne un i, si funciona, un altre dia que tinga desfici, col·locaré l'altre. Anem enllà. 
http://www.deezer.com/en/track/cantare-llibertat-T1900063#music/result/all/carraixet

Doncs, no. Ho sent. La cosa no pirula com Déu mana. Perseveraré i, amb una miqueta de sort, ho aconseguiré. Que sí, que sóc molt burro. I què voleu?

9 comentaris:

algemesi.info ha dit...

Si necessites ajuda per a qualsevol cosa que tinga que vore en la publicació amb Blogger, pregunta'm.

admin{arrova}algemesi.info

Lletra ha dit...

Gràcies, algemesi@info. La veritat és que voldria saber com s'incorpora un reproductor al bloc per tal de reproduir els temes que havia comentat. Ja sé que resultarà difícil i, més encara, per a mi, que sóc capaç de traure'm un ull teclejant, però...

VK ha dit...

He pogut escoltar els temes i "Cantaré llibertat" m'ha agradat especialment.
Encara estàs a temps, amb les teus lletres, l'assessorament del mestre Paco i un curs CEAC de guitarra estatal encara pots enregistrar un disc. I per la veu no et preocupes, cadascú té el seu estil: Feliu, Llach, Pep "el botifarra"...

Lletra ha dit...

Sí, home! Això em faltava amic V.K. A més, podria anar disfressat de majorette de Montpellier, amb els morros pintats i amb un pal multicolor en cada mà. Ara que, ben pensat, els joves com tu encara esteu a hora. Vinga, col·lega, jo pose la lletra, Paco la música i tu cantes.

VK ha dit...

Jo tinc la mateixa aptitud musical que l'Abradelo amb el valencià, que tot és intentar-ho però la cosa no qualla.
Però ja posats, com ens anunciem als cartells? El trio calavera, el trio la,la,la o Tres ben tocats?

etoo ha dit...

Encara que intenteu despistar, us perseguirem. Salut i ganes!!

Lletra ha dit...

Gràcies, etoo. I nosaltres, contents i pagats perl fet que ens persegueixes.

Anònim ha dit...

Cavallers!!

De manera que canviant de casa... Sou de por. Però no podreu amb els seguidors: allà on aneu us trobarem.

Àlan. Una abraçada ben forta.

Lletra ha dit...

Àlan! Una aparició, un ésser perdut entre les galàxies més allunyades! On et claves, pirata? I mira que he preguntat per tu! Fins i tot havia pensat que t'havies retirat a algun monestir, tancat amb pany i clau, per a rematar la novel·la guanyadora del Planeta. Que sí, col·lega, que tu ets ben capaç d'això i de més.
M'alegra saber que respires, amic.