11 de des. 2009

Operació "disparateelcarnéC"

Advertència 1: Llegiu abans l’entrada anterior o no entendreu res.

Advertència 2: Si ja heu llegit l’entrada anterior podeu continuar llegint, però possiblement continuareu sense entendre res.

Estimat Enric, acabe de ficar-me en contacte amb el redactor en cap del periòdic per tal d’aclarir aquest tema que tant t’ofusca.

Segons m’indica Emili Martí Velasco (EMV, d’aquí el nom del periòdic) simplement es tracta d’un error ortogràfic: On hi fica VIENE hauria d’haver ficat VENDE i, aleshores, el titular s’entén perfectament:

"El sector agrario de Requena VENDE un disparateelcarnéC para los tractores con remolque"

Sembla ser que el sector agrari de la Plana d'Utiel preocupat per una successió de males collites provocades per unes intenses plagues ha decidit innovar en I+D i aquí trobem els primers resultats.

El "disparateelcarnéC" que s'ha ficat ja a la venda i que distribueix en exclusiva el Carrefour, és un petit dispositiu electrònic preventiu que funciona pel sistema BLUETOOTH. S’acobla al punt d’encesa de cigarretes del tractor i dispara una alarma quan localitza "el carné", una mena de bactèria amb més mala llet que la fil·loxera que fa malbé les collites i que en la seua varietat més perillosa, la tipus C, porta algun temps fotent els llauradors d’aquella zona.

El “disparateelcarnéC” emet uns ultrasons que castiguen tant les oïdes de les bactèries que muten i es converteixen en “bufadolçaraïm”, un virus, però bo, rotllo "agent doble", que agafa el raïm icom si fóra un globus i comença a unflar-lo. Aquesta infantil actuació vírica augmenta la grandària i millora el sabor del raïm.

Amb les dotze campanades quasi a tocar, a qui no li agradaria tenir un ramat de “bufadolçaraïm” a taula la nit de Cap d’any i poder presumir de raïm de qualitat davant d’amics i familiars?

T’adjunte un a fotografia de l’esmentat artefacte que en la seua versió PALHONDADENECRIQUELLUM 2.0 pots adquirir i incorporar al teu vehicle.


VK

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Em deixes més tranquil, amic V.K. Com es nota que tens estudis! Si es tracta d'un virus rotllo "agent doble" que, a més, unfla el raïm estic per visitar Requena i comprar-me un DisparateelcarnetC i fer-lo actuar en un camp de navelines escarransides, engegar-lo i esperar que s'unflen fins la grandària d'una melona d'Alger. Ié, t'apuntes i organitzem un negoci d'importació, el posem a la venda a la porta de la Cooperativa i ens forrem?

L'home del carreró estret que ha plorat del riure.

VK ha dit...

El negoci, i tu que entens de la mar, ho sabràs millor que ningú és el següent:
Anem a la llotja de València, comprem gambes a l'engròs, bona cosa, sense escatimar.
Els injectem una mica d'aquesta bactèria, i 24 hores després hem convertit uns quants quilograms d'escarransides gambés en un exèrcit de llustrosos rojos.